In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 7-14 werkdagen naar Nederland. De verzending naar België kan in gevallen van sommige producten langer duren dan naar Nederland, Dit kan maximaal 30 dagen zijn.

Verzendkosten:

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Gratis artikelen:

Voor (gratis) promotionele artikelen gelden afwijkende voorwaarden. Voor producten die je gratis kunt bestellen rekenen we €6,75 verzendkosten. De levertijd van gratis artikelen kan 1 tot 4 weken duren.

Verschillende artikelen:

In het geval dat je verschillende artikelen hebt besteld kan het zijn dat deze van verschillende leveranciers komen. In zo’n geval komen artikelen hoogst waarschijnlijk niet tegelijkertijd aan, maak je hierom geen zorgen. De overige artikelen zullen dan alsnog later aankomen.

Traceren van je bestelling:

Je kunt je bestelling traceren via ons Track & Trace systeem.